Select Page

Ut på tur

Jag måste säga att Schweiz är ett av de vackraste länder som jag har besökt. Vår sista dag så var vi på utflykt och åkte med tåg upp på ett berg. När jag kom upp sa jag nog minst 100 gånger “det är så vackert att jag dör” och det var verkligen SÅÅÅÅ vackert och jag fick knappt nog. Längtar redan till nästa resa och nästa utflykt 😍 Milan tyckte att det var lite märkligt att molnen var under oss och inte över oss och han var VÄLDIGT fascinerad över att där fanns is och lite snö att gnaga på 😂

Nu är vi iallafall hemma och jag vill redan boka en ny biljett till Dennis. Det är verkligen såååå himla skönt att det är så nära nu, tar liksom bara 1 timme och 40 minuter att flyga. Mycket bättre än med 14 timmars flygtid till Kanada eller 10 timmar som det var förra året. Plötsligt känns det bara som ett stenkast ifrån 😂 Är det fler som lever i ett distansförhållande? Hur har ni det?

 

Snart är vi fyra ❤️😍

 

DESSA TVÅ ❤️

 

7 Kommentarer

 1. Dixi Wonderland

  Ser så underbart ut och så roligt att du har börjat blogga Jag skulle vilja veta lite mer om din och Dennis relation. Som jag har förstått det så har ni köpt huset tillsammans? Men han bor utomlands för han spelar hockey. Hur länge är det tänkt att han ska göra det? Kommer han byta och börja spela i Sverige och hur tänker ni nu när ni är gravida? Är det för personligt så behöver du absolut inte svara

  Svara
 2. Caroline korinder

  Jag är intresserad utav dig och Dennis. Varför bor han utomlands? Hur träffades ni? Hur ser framtiden ut tillsamman? (Med boendet och sådant tänkte jag). Jag måste bara få säga att jag är hur förtjust som helt i Milan

  Svara
 3. Emma

  Kan du inte skriva ett inlägg om hur du/ni kommer ha det sen? Jag menar med den nya bebisen? Ska du vara ”ensamstående” mesta av tiden? Hur känner du inför det med Milan, som kanske kräver lite extra tid med utveckling och så? Går Milan på dagis nu när du flyttat ifrån hans pappa så långt? Hur ska ni göra när han börjat skolan? Du bor väl i Båstad och Björn i Vinslöv? Tänker du att du ska sätta båda barnen i bilen och köra tidigt trots den lilla är så liten tillexempel? Kul att höra dina funderingar om den tiden som väntar!

  Svara
 4. Ann

  Vilka vackra bilder på er tre. Det verkligen lyser kärlek om er.
  Förestår att det känns skönt nu när Dennis är så “nära” 😉

  Svara
 5. Catarina Eriksson

  Hej! Underbart att ni hade det så bra i Schweiz allihop. Apropå förseningen med Skånetrafiken….kolla upp ifall de har nån reseförsäkring! I Stockholm finns det försäkring när man reser med SL (Stockholms lokaltrafik) Vilket innebär att SL får betala utlägg när de är orsaken till extrakostnader vid förseningar.
  Kram från Catarina

  Svara
 6. Elisabeth

  Hej Julia!
  Har följt dig på Instagram och Unga mammor länge, du och Milan är så fina Min pojkvän bor och spelar hockey i Zug också, och vi har distans precis som ni har. Så roligt att ni hamnade där! Hade varit kul att få prata mer med dig nån gång! Stort grattis till graviditeten Kramar, Elisabeth ☺️

  Svara
 7. Stephanie

  Härlig känsla innan man åker till sin kärlek, skit jobbigt när man lämnar. Men värt varje flygtimma. Jag lever occkså distans med min make. 5 timmars flyg och vi försöker ses varannan månad. Vi väntar också barn. Mitt 5 och hans första . Vi ska ha vår lulla bebis i maj.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.