Select Page

vad tycker Milan att bebisen ska heta

Igår hade vi en heldag med vlogginspelning och en q&a om bebisen i magen som många önskat.

På bloggen kommer ni att få se en helt vanlig dag med oss här i Schweiz. Dennis hade bortamatch så jag och Milan hade en eftermiddag vid sjön som ligger precis bredvid lägenheten där man dessutom passerar en tågstation (så självklart blev det ett stopp där också för tågkillen 😂) och sen åt vi lite middag och avslutade med gos i soffan. i denna blogg kommer ni även att få se hur mycket Milan har utvecklats.. han är så duktig min lille kille och jag är så STOLT!!! Vloggen kommer släppas i nästa vecka på tisdagsmorgon och självklart kommer ni att kunna hitta den här inne.

I q&a kommer Milan hjälpa mig att besvara frågor som bebisens namn, vad han tycker om att blir storebror, vad han ser mest fram emot osv, det klippet kommer förhoppningsvis att släppas på torsdagsmorgon ❤️

 

Jag skrev också ett inlägg på Instagram och bad er kommentera och tipsa om vad ni vill läsa om och se för något på var kanaler. så har du en idé så kommentera vet jag!!!

Jag beskrev även om hur trött jag har varit nu när jag haft semester en vecka från allting. jag tror inte att jag insett det men jag måste ju vara tillgänglig att jobba VARJE dag och 24 timmar om dygnet… och det är helt okej eftersom jag tycker det är så roligt att ni följer med oss i livet.

iallafall nu är det ju nytt år vilket också innebär mer jobb och jag är SÅ taggad att få dela med mig av allt roligt vi ska hitta på under 2019!!! Är ni taggade? 😍😍😍😍

 

3 Kommentarer

 1. Dixi Wonderland

  Ska bli så kul att följa dig under 2019 😀 Har dock ett önskemål och det är att du börjar varje mening med stor bokstav. I detta inlägget så har du blandat väldigt mycket. Varje nytt stycke har en stor bokstav men flera meningar i styckena saknar stor bokstav. Anledningen till varför jag skriver detta är för att jag har dyslexi och det blir mycket svårare att läsa en text när texterna inte skrivs med stor bokstav efter varje punkt.

  Svara
 2. Andréa

  Hej! 🙂

  Så glad att jag hittat din blogg! Fann din youtubekanal för ett tag sedan och älskar era vloggar. Idag sökte jag och hittade din blogg – så glad jag blev! Du har säkert hört detta många gånger innan – men du gör en fantastisk insats bara genom att du är som du är och du låter Milan vara precis som han är… Eftersom jag är född med ett skelettsyndrom och är vuxen idag så är jag tacksam varje gång jag ser en förälder som inte låter en funktionsvariation eller en missbildning (jag har en ansiktsmissbildning också…) vara hindrad i att få vara den person denna är.

  Tro mig, när jag säger att människor behöver se detta för att förstå på riktigt att det sitter inte i utsidan vem man är, utan det är just inifrån det kommer. Jag ser av dina publicerade videos hur stor del du har i att Milan får vara som han är, och känna sig “som andra”. För att stärka självkänslan hos ett barn, är det livsviktigt, det kan jag se som alltid fick höra att allt var så fel på mig som liten… Ja, många operationer blev det, men det tog fler år än det att bygga upp det egna jaget inombords vill jag lova.

  Med allt detta sagt, så glad att jag nu funnit bloggen också! 🙂 Ska bli roligt att läsa och se vad som händer och stort Grattis till det väntande kommande barnet! 🙂

  Svara
 3. Linda

  Åhh grattis till bebisen. Va kul att Milan ska bli storebror

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.