Select Page

det där med att säga hejdå

Idag var det dags igen.. att säga hejdå och vi ses snart igen efter några veckors tid tillsammans.
Jag hatar de två dagarna innan det är dags att åka, precis som att jag bygger upp en mur runt mig själv för att inte känna någonting när vi står i varandras famn på flygplatsen. Som en uppvärmning eller förberedelse liksom.

Jag tänkte ju att det skulle bli SÅ mycket enklare nu när han bara bor 1,45 timmes flyg bort istället för 14… men ärligt… när han bodde borta i Ryssland eller Kanada så var det som att jag gick in i mitt mode och liv utan Dennis och det blev så mycket enklare att inte ses på en månad eller två. Nu när han är så nära vet jag att jag bara kan kasta mig på ett flyg, vara nere på ca 2 timmar för att kanske bara stanna några dagar… och bara tanken på att det är så enkelt får mig att längta och just ordet LÄNGTA är något jag använder istället för SAKNA för jag tycker att längta låter mer positivt och att sakna känns jobbigt, det hjälper mig en del ❤️
Tänk liksom att förra säsongen träffades vi ca fem veckor på åtta månader, så sjukt!!!
Denna säsongen har vi ändå fått till det och nog tillbringat en tredjedel av alla veckor (19) ihop.

Många frågar om just vårt distansförhållande och det fungerar oftast bra, självklart längtar vi efter varandra men all tid vi kan få tillsammans blir så härlig för att jag inte kan få det varje dag. Dessutom har jag ett starkt behov att få vara själv ibland och bara känna att jag klarar mig själv, för så är jag uppfostrad, att kunna stå stabilt själv om det så skulle behövas. Jag tror Dennis känner likadant för annars hade nog den här distansen brutit ner oss.
Vi brukar också se till att ha preliminära datum att ses inplanerade för att göra det extra tydligt att ha något att längta till men denna gången har jag inte bokat något än, får väl se till att boka de sista resorna till hans säsong är slit för denna gången så vi har några datum att gå efter.
Det är också så skönt att FaceTime är så enkelt och ibland går det timmar som vi bara hänger i luren och jag gissar att fyra femtedelar bara består av onödigt prat MEN det är det som känns så viktigt för mig, det där vardagspratet vi inte kan ta annars. Bara gå rundor och göra sina vardagssysslor samtidigt som vi har sällskap i telefonen 😂 någon som känner igen sig?

Är det något annat ni undrar om vår distans till varandra? 🙂

Nu är det snart dags för mig att krypa i sängs och se ett avsnitt av Riverdale.

SOV GOTT ❤️

 

10 Kommentarer

 1. E

  Hur ska ni göra sen när bebis nr 2 kommer?❤️ Alltså kommer ni fortsätta med distansförhållande eller flytta ihop på något sätt – vilket också kanske blir svårt såklart. Tänker att det kanske blir tufft för dig med två små busfrön, även om jag vet att du klarar av det Lycka till med graviditeten och allt! Kramar

  Svara
  • Dixi Wonderland

   Det undrar jag också, hur ni ska göra nu när ni väntar barn och han arbetar utomlands? 🙂

   Svara
  • Emelie

   Undrar samma !

   Svara
 2. Tove

  Också nyfiken på ovan :))

  Svara
 3. Emma

  Är det inte tråkigt att skaffa barn med någon som bor i ett annat land? Eller han ska flytta hem då? Han kommer ju förlora så mycket från bebisen uppväxt annars. Undrar också som de andra 🙂

  Svara
 4. Felicia

  Vad jobbar dennis med? 🙂

  Svara
 5. CIllaN

  Jag har varit själv med 2 små vildar och Evy hur påfrestande det är med allt vad det innebär. Hur är er planering kring familjefrågan när ni nu valt att bilda en gemensam familj? Flyttar han till Sverige? Vad jobbar Dennis med?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.