Select Page

hudvårdsrutin

(annonssamarbete med Cerave)

Det är många som har bett om att få se hur jag tar hand om min hy och kropp och därför tänkte jag slå ihop ett inlägg med en massa bra tips på produkter till er. Nu när det är så kallt ute upplever jag att min hy blir väldigt torr, därför är jag extra noga med min hudvårdsrutin under vinterhalvåret. De senaste veckorna har jag fått möjlighet att prova en ny hudvårdsserie, CeraVe, som just nu bara finns på kronansapotek.se men som snart kommer att finnas i fler apotek. CeraVe är det mest rekommenderade hudvårdsmärket av amerikanska hudläkare.

 

Till ansiktet: Först så använder jag CeraVes skummande rengöring, ”Foaming Cleanser”. Den rengör ansiktet superbra och tar bort överflödigt talg utan att störa hudens skyddande lager. Den är även parfymfri vilket betyder att den kan användas av hela familjen.

När jag rengör ansiktet på kvällen använder jag också ett micellärt rengöringsvatten som tar bort allt smink. Ni vet när man har tvättat ansiktet blir det alltid lite smuts kvar man kan få bort med en bomullspad. Denna produkten är grym för det och den är även väldigt återfuktande!! 3 i 1, kan inte bli bättre!

Det sista jag använder är denna ansiktskrämen, ”Facial Moisturising Lotion”. Den passar mig perfekt nu när min hy är väldigt torr, som sagt. Den känns lätt och ger massor av fukt samtidigt som den är väldigt smidig att använda eftersom att man bara pumpar ut produkten, älskar det!

 

Till kroppen: Till kroppen använder jag två olika produkter. Den ena är enlättare lotion (som jag använder på morgonen), ”Moisturising LotioN” och den andra är en crème som kommer i en burkförpackning (som jag använder på kvällen och efter dusch), ”Moisturising Cream”. Båda är toppen för torr hy och ger huden fukt under hela dagen, utan att det känns klippigt eller kletigt. Precis som alla de andra CeraVe produkterna är även dessa parfymfria och anpassade till känslig hy.

Handkrämen ligger alltid i min handväska och jag använder den flera gånger om dagen. Jag får lätt sprickor mellan fingrarna eftersom att mina händer blir väldigt torra när det är så kallt. Därför är det viktigt att jag använder handkräm flitigt. Denna är grym för att den är vårdande för spruckna händer. Bland alla handkrämer jag har testat har denna fungerat bäst för mig faktiskt!

Jag har märkt att mina fötter har blivit extremt torra sedan jag blev gravid, men det kan faktiskt också bero på kylan som resten av kroppen! Denna är både exfolierande och återfuktande. Perfekt för mina extremt torra hälar. Ni har också chansen att prova serien. Använd koden CERAVE20 på kronansapotek.se så får ni 20% rabatt.

 

Här är direktlänk: http://bit.ly/2LPDgAu

 

1 kommentar

  1. Jo

    Hej, har pm:at dig tips på utflyktsmål i Schweiz runt där du är!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.