Select Page

kärt återseende

Det där med varannanvecka-liv kan vara så himla speciellt… Veckan han inte är med oss längtar jag nästan så att jag går sönder och när han väl kommer så går veckan på ett kick och sen börjar det om!! Jag hinner liksom inte med…

 

I måndags kväll så kom han iallafall flygandes ner till Schweiz och oss tillsammans med min farmor och hennes man. Jag och Dennis stod och väntade och jag var så himla lycklig i hjärtat och fylld av förväntan ❤️ När jag fick syn på honom gick det ett stort rus av kärlek i hela kroppen på mig, så skönt att äntligen ha honom här hos oss!!

När vi kom hem till lägenheten var Milan så himla mallig när han visade upp att här är det och till farmor sa han “här är köket gammelfarmor” 😂😂😍

 

Igår hade Dennis bortamatch så jag och Milan visade runt i Zug. Vi var nere vid sjön, på lekplatsen, tog en fika i solen och shoppade lite.

 

 

1 kommentar

  1. Linn

    Hej Julia! Du är en fantastisk mamma och en förebild för många, och jag kom tillbaka till detta inlägg då jag och min sons pappa precis börjat med varannan vecka (Ons-sön), sonen fyller 2 nu i Mars och jag har haft honom själv sedan han var lite över året. Jag sitter just nu, några timmar efter att han åkt, och har ont i hela kroppen liksom. Det känns som mitt hjärta är 1,5 mil bort från min bröstkorg och jag kan inte koncentrera mig på något alls. Alla säger ‘njut av egentiden, gud så skönt!’ men jag på riktigt skiter i egentiden och vill bara ha hem honom igen. Tanken på att han är borta så länge gör ont men det är det ingen som förstår.
    Vad hittar du på de veckorna Milan är hos sin pappa?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.