Select Page

godmorgon

Sitter här och jobbar lite. med en kopp kaffe i handen medan resten av gänget ligger och sover.

I förrgår så var vi i Luzern och gick rundor. Vi fikade, shoppade och bara njöt av den fantastisk vackra staden. Så rent och så himla fint med ån mitt i stan.

Igår så fyllde farmor år så dagen startade med skönsång och frukost på sägen till henne, så mysigt att få rå om henne och sen skickade jag iväg dem till Rigi (berget som vi besökte, länkar vår film från det) och jag stannade hemma med Milan eftersom han är väldigt förkyld så jag kände att han behövde vila ordentligt.

Farmor och Rolle hade haft det så bra och det var solsken hela dagen och inte ett enda moln på himlen. En perfekt födelsedag.

Kvällen avslutades med lite kortspel och mys ❤️❤️ Känns lite sorgligt att de åker hem redan imorgon men det har varit så kul att ha dem här.

 

 

 

 

 

1 kommentar

 1. Jennifer

  Hej fina Julia!
  Jag gillar verkligen dina och Milans videos på YT 😀
  Om jag har förstått det rätt så är ditt arbete dina sociala medier!? Jag kämpar med mina sociala medier, och ja jag har absolut kommit en bit på vägen med samarbeten och sådant, men jag är långt ifrån toppen..
  Hade du kunnat göra ett inlägg med tips och idéer hur jag/vi kan klättra uppåt? 🙂

  Tack på förhand! <3

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.