Select Page

Tack för att ni hör av er och frågar hur det är med mig, om något har hänt eller bara skriver att ni saknar våra videos.

Vi har haft influensa, Milan hela förra veckan igen, jag och Dennis förra veckan. Jag är fortfarande inte helt hundra och jag har varit helt slut. Ärligt talat är det inte heller bara influensan som varit utan jag har ca 1 000 000 grejer att planera och ta hand om och känner att mitt huvud är fullt av bara planer och stress att jag inte prioriterat detta… Dock känner jag nu när jag skriver att det är ganska så skönt att rensa huvudet ibland och bara få sätta sig och skriva av sig lite.

Kan dock avslöja att jag har STORA planer framför mig och ni kommer få hänga med på ett riktigt spännande äventyr så håll er kvar ❤️

Nu åker jag hem till Sverige imorgon och det ska bli väldigt skönt då jag som sagt har en del att göra och förbereda. Jag har två veckor i Sverige innan vi åker tillbaka till Schweiz igen och såhär kommer veckorna att se ut på ett ungefär:

VECKA 9

tis (imorgon): Sova på sjukhuset tillsammans med Milan för att återigen kolla så att hans andning är bra.

ons: Då åker vi hemåt och det ska bli så skönt, har inte varit i huset på typ fyra veckor så gissar att där ligger några räkningar och brev hemma och väntar 😏😴. besök hos barnmorskan och få lite ordning på mina fransar igen.

tors: Heldag med jobb tillsammans med Emma samt att jag och Milan åker och hämtar grejer till bebisens rum.

fre: förberedelser för kalas för Milan som ska vara på lördag. Baka, laga och dekorera. framåt eftermiddagen kommer Lotta (Dennis mamma) och min mamma och hjälper mig att skriva ihop och ställa iordning bebisgrejerna på hennes rum.

lör: kalas för Milan, vi blir ungefär 20-25 personer och det ska bli så roligt. Har beställt en massa dekorationer och tänkte bjuda på kycklingspett och bulgursallad och sen en liten fikabuffe. Milan ÄLSKAR att få vara i centrum så jag tror det här blir väldigt lyckat PLUS att jag har en STOOOOR överraskning för honom 😍😍😍

sön: dags att åka till Vinslöv, hänga lite med mamma ❤️

VECKA 10

mån: frisören och lämna Milan för pappa-vecka

tis: Milan blir lämnad igen hos oss eftersom det är hans födelsedag och sen ska vi till sjukhuset med honom för att kolla hans hörsel igen.

ons: Ultraljud, titta så att hon växer som hon ska. IKEA för att fixa parasoll och mattor.

tors: Åka upp till Göteborg för jobb.

fre: barnmorskan, fixa till fransarna innan Schweiz och göra en gravidfotografering 😍

lör: Äntligen en dag utan planer, jag hoppas att ingenting kommer emellan men isf blir det att packa inför Schweiz och ligga på soffan resterande av dagen.

sön: Hämta hem Milan och åka hem till mamma för att hon ska köra oss tidigt måndagsmorgon till flygplatsen ❤️

 

Ungefär så kommer de två veckorna hemma se ut… jag hoppas ju självklart att jag ska hinna träffa några kompisar och så också men känner samtidigt att min kropp blir så slut nu… är ju trots allt i vecka 32 nu 😂

 

4 Kommentarer

 1. Sussi

  Hej! Verkar som Björn inte alls har Milan mycket, har du och Björn delad vördnad eller har du Milan på heltid

  Svara
 2. Pernilla

  Var rädd om dig, låter som väldigt hektiska veckor❤

  Svara
 3. Mandy

  Så kul!!
  Mycket framför er att se fram emot PlUS att det ju blir vår o sommar snart! = ännu bättre! ☺️☺️☺️

  Så roligt att du väntar barn igen och en liten lillasyster till Milan!

  Svara
 4. Ellen_tigris

  Åh fina du! Ta hand om dig och glöm inte att vila emellanåt ♥️

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.