Select Page

Unga mammor

Så många som undrat över den nya säsongen av Unga mammor och varför inte vi medverkar.

Först vill jag bara säga KUL, kul att ni saknar oss redan och saknade oss på gruppbilden, det värmer! ❤️

Vi har medverkat i fyra säsonger och diskuterade fram och tillbaka med produktionen om hur vi skulle göra, det slutade med att vi hoppade över denna säsongen (finns ju ingenting som säger att vi inte gör en come-back). Det har varit superkul att medverka och jag känner inte alls att det varit påstridigt från kanalen eller att det är uppgjort utan vi har bara levt vårt liv och låtit er se på, det viktigaste för mig har verkligen varit att visa vår riktiga vardag där det finns otroligt mycket lycka men även en hel del oroligheter som jag tror att alla känner av.

Hur som helst tackar vi inte för oss utan ni kommer att kunna fortsätta följa oss här, på youtube och även på instagram såklart ❤️❤️❤️

 

2 Kommentarer

 1. Sandra

  Synd att ni inte medverkar, älskar att följa just erat liv. Du är en kämpe med Milan. Jag jobbar själv inom LSS och även om jag inte har ett barn med DS så vet jag att det du gör för Milan är så otroligt betydelsefullt ❤
  Tack för att du låtit oss vara endel i er vardag ❤

  Svara
 2. Maja

  Ursäkta trådkapning, men var kommer dina vita sneakers med guld ifrån?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.