Select Page

BESTSECRET

Annonssamarbete med BestSecret

Ni kanske redan vet att jag är väldigt mode intresserad och när man gillar kläder så mycket som jag gör måste man se till att fynda för att plånboken inte ska lida! Och min absolut favorit sida när det gäller fynd är BestSecret. Det är en webbshop som har över 3000 varumärken till ett rabatterat pris. Rabatten kan gå från 20% till 80%! Jag kan lova att det finns något för alla hos de!

För att kunna handla på BestSecret så måste man vara medlem i och med att det är ett “hemligt” modeparadis. Man kan endast bli medlem via en rekommendation av en befintlig medlem eller via en samarbetspartner som jag är!

För att ta del av inbjudan och bli medlem får ni klicka på denna länk: www.bestsecret.se/julia

Om ni registrerar er via min länk kommer ni också hamna på min egna shop där jag har samlat ihop plagg som jag har klickat hem! Jag hoppas att ni hittar något fint 🙂

Nu till våren tycker jag om att ha på mig ljusa färger, mönster och ljusa sneakers! Jag älskar den blåa färgen på jeansen jag beställde, tycker att det skriker vår om de. Den rosa blusen är så fin med blommorna på och leo funkar ju alltid oavsett årstid!

Mina tips – klä dig i ljusa färger och använd dig utav fina mönster för att göra din outfit lite roligare!

   

Blus – Vero Moda

Jeans – LTB

Skor – Di Lauro

    

Blus – Blush Noir

Samma jeans och skor som i första outfit.

1 kommentar

  1. Liam

    Jag har en inbjudan kvar: invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.