Select Page

VÄLKOMMEN LILLASYSTER 💕

Hon är här, äntligen är hon här!

2975 gram och 47 cm stort kärlekspaket ❤️

Den 15 april 2019 valde hon att komma till oss. Vilka dygn det varit för oss alla. Hur allting startade och gick sen kommer ni få veta i en vlogg som jag senare kommer att lägga upp här, så håll er uppdaterade på bloggen!! namnet på vår lilla tjej kommer Milan att få avslöja i ett litet klipp som också kommer ligga här på bloggen så som sagt, för er som är intresserade, håll koll!!

Tänkte även göra en liten q&a så bomba bilden (länk nedanför) på Instagram med era frågor och tankar kring förlossningen och hemfärden 💕

https://www.instagram.com/p/BwZ1zhjAsBc/

 

 

23 Kommentarer

 1. Tina

  Hur startade förlossningen?
  Största skillnaden mellan Milans och denna förlossning?
  Hur kändes det när “allt var klart”? SJälv fattade jag inte att min bebis var ute försen efter de lagt han på min Mage och jag såg min killes reaktion, jag vart jätteförvånad när han helt plötdligtlåg där

  Svara
 2. Katrin

  Bad ska hon heta fina flickan
  Hur gick förlossningen till hur startade den

  Svara
 3. Joanna

  En fråga som inte rör bebisen, är du klar med sjuksköterskestudierna? (Hon är jättefin – stort Grattis! Och du ÄR en toppenmamma, beundrar dig till fullo för din energi och hur du är med Milan) lycka till med den nye lilla medlemmen!

  Svara
 4. Lena STORM

  Hon är ju sååå söt. Milan kommer att älska denna lilla ängel. Jag tycker att hon ska heta Minea.

  Svara
 5. Jennifer

  Hon är bedårande! Sååå lik dig Julia fast med Dennis mörka drag

  Svara
 6. Karin

  Hur känner ni inför att hon också har downs?

  Svara
  • Camilla

   Va sjutton va det för en fråga?? Hur oförskämd får man lov att vara??

   Svara
  • Stumpis

   Det där var ju otroligt okänsligt frågat, tycker jag….om hon har det, eller inte..har ju ingen av oss med att göra Ibland undrar man hur folk tänker/inte tänker…
   Hon är ljuvligt söt

   Svara
 7. Klara

  Stort grattis hela familjen och roligt hon kommit liten påsk tjej och vill fira påsk ned er hela familjen❤️ Ni är så underbara och fon pojke Milan är. Och sprider mycket glädje.. fina barn! Tycker. Ni gör alldeles rätt att storebror får berätta. Namnet ä. Spännande. Ser fram emot när storebror och lillasyster träffas för första gången glad påsk och Njut!!

  Svara
 8. Sara

  Hej, till att börja med vill jag säga Grattis till er helt underbara lilla flicka. Så fin hon är.. hur va milans första reaktion när han äntligen fick träffa henne? Önskar er all lycka

  Svara
 9. Catarina Eriksson

  WOW!! Vad ROLIGT! All lycka och många gratulationer till dig och din fina familj

  Svara
 10. Andréa

  Grattis till eran fina flicka!! Blev alldeles stum när jag tittade in här – har hon redan kommit??? blev tanken. Så skönt att hon har kommit och att hon ser så frisk och hel och fin ut. Liv – är under! Ser fram emot videon både om hur det gick ed allt och när Milan får avslöja namnet på lillasyster.

  Jag blir glad varje gång jag ser eller läser något från dig, din livssyn, din mognad och positivitet ger mig hopp om mänskligheten. Stort grattis igen!! Och välkommen till världen lilla barn! 🙂

  Svara
 11. Lissel

  Oh grattis! Så kul, nu blev jag ännu mer peppad inför min egna förlossning!

  Svara
 12. Fanny

  Hon har väl inte downs?

  Svara
  • J

   varför ställer du en sån oförskämd fråga?

   förresten julia, stort grattis till det lilla underverket 🙂

   Svara
  • Mia

   ….vad har du för funktionsbegränsning?

   Svara
 13. Ulle

  Så fin ❤️

  Svara
 14. Elin

  Stort grattis 😀 Vilken storlek har hon i kläder? Behövs 44 eller ni använder 50?

  Svara
 15. Mia

  Sötaste lilla bejbisen,❤️vilken påskpresent

  Svara
 16. Ia

  Så sanslöst söt liten bejbistjej….vilket fint hår hon har❤️

  Svara
 17. Andréa

  Med risk för att lägga mig i: Ni som skriver och frågar om flickan har DS, varför gör ni det? Är det för att såra eller tänker ni inte på hur det kan uppfattas av Julia – och även av oss runt omkring? Jag har aldrig förstått folks “behov” av att ställa sådana frågor liknande de två jag sett i detta kommentarsfält, till en vilt främmande person, som generöst delar med sig av sig och sin familjs vardag, till oss som gärna följer för att det är roligt, intressant och spännande att se hur olika människor tacklar sin vardag, oavsett hur den ser ut.

  För mig – är Julia en förebild, en pionjär. Jag tycker hon är stentuff som ger sin Milan ett helt normalt liv, älskar honom som han är, inte räds att ge ett till barn chansen att få samma varma kärlek, oavsett eventuell funktionsbegränsning (bra ord!)

  Själv är jag född med LKG (läpp-käk-gomspalt) och en kraniofacial missbildning. Givetvis är jag opererad, men man ska veta det det blir en kamp, vare sig man vill eller inte, om man på något sätt avviker från det som normen säger att så ska det vara. Jag har fått frågor… både som barn och som vuxen, av slaget ” är du normal på insidan, eller?”

  Just för att jag VET hur mycket sådana frågor tar och tär, reagerar jag med sorg när jag ser hur vissa ställer frågan om DS i detta fallet, på ett väldigt… okänsligt sätt. Man måste förstå att hon går in och läser detta, och som nyförlöst mamma kan jag tänka mig att man nog är ganska skör, då kan saker ta hårdare än det annars skulle göra.

  Förlåt för längden på kommentaren Julia!

  Var rädda om orden, text är svårt, det kan lätt missuppfattas och misstolkas. Kram!

  Svara
 18. Anna

  Så fin! Vart kommer outfiten ifrån? Behöver lite tips till min som kommer efter sommaren.

  Svara
 19. HELE'n Englund

  Stort varmt grattis till eran söta o fina dotter❤️❤️Vilken härlig kille Milan är, o så försiktigt o fint han hälsade på sin lillasyster första gången❤️❤️
  Jag reagerade på några förfärdliga kommentarer av några här… Jag blev både arg o ledsen. Dom har mage att fråga om lilla flickan har downs.. Sån frågar man bara inte! Om hon skulle ha det, vilket jag inte jag kan se… OM det kan va så, så Älskar man barnen lika högt för det. ❤️❤️❤️❤️
  Vill bara tillägga att jag trodde jag läste vikten, på Min son.. Det var ju preciiis det min son vägde 2.975 gr o 47 cm lång!! Vilket sammanträffande. Han är i dag en vuxen ung man på 26 år❤️
  Lycka till mwd allt nu, Du är en helt fantastisk mamma till dina fina barn! ❤️❤️Mvh Helen i värmland.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.