Select Page

Milan är sjuk

Som många av er förstått så är Milan sjuk och har tyvärr inte kunnat träffa lillasyster än. Dagen innan han egentligen skulle komma och hälsa på och hämta hem oss från BB så berättade hans pappa att han fått utslag över hela kroppen.. Dagen efter åkte de till vårdcentralen för att kolla och fick då svaret att han hade streptokocker i hela hals och näsa. eftersom han har opererat bort sina mandlar så har han inte känt av det utan varit som vanligt och antagligen därför så kom dessa utslag/plitor på kroppen.

Han har nu börjat med antibiotika och kommer äntligen efter helgen. Jag tyckte det var såååå jobbigt att han inte kunde vara med och hämta oss men man vill ju absolut inte riskera något.

Nu längtar vi så till han kommer hem och får träffa henne. Han ska självklart få vara stora killen och visa henne runt och hennes nya rum 😏😍

hur stolt tror ni han kommer att vara ? 😍😍😍😍😍

 

6 Kommentarer

 1. Joanna

  Krya på dig Milan!! Jag tror han kommer bli en toppen storebror!!

  Svara
 2. Carola

  Han kommer vara så stolt som storebror och hans syster kommer bli så älskad av honom. Skönt att han är frisk.

  Svara
 3. Rebecca

  Åh krya på Milan! Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge 🙂

  Svara
 4. lissel

  Han kommer vara SÅ stolt

  Svara
 5. Mia

  Han kommer helt klart bli super stolt över sin lillasyster och den apsolut bästa storebrorsan.

  Svara
 6. Andréa

  Krya på dig lilla stora Milan! Snart får du träffa lillsyrran och jag är övertygad om att du kommer att vara både stolt och en fin storebror till henne!

  Det är så roligt att följa er alla! Kommer att bli både intressant och spännande att se hur erat fortsatta liv gestaltar sig. Vi har alla olika förutsättningar i vårt liv, och du bevisar verkligen, det tänker jag ofta, mamma Julia, att det inte är ett svårare liv än för andra att få ett barn med lite andra förutsättningar än andra. Milan är Milan, och hans syster kommer att se honom som just den storebror han är – inte på något annat sätt, när hon växer upp. Jag anar att du fått höra detta många ggr, men tänker ofta på det när jag ser era videos. Just att du/ni gör skillnad – för oss alla som på olika sätt har olika förutsättningar i livet än gemene man.

  Stor kram och njut av den lilla och snaaart får syskonen säkert träffas! 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.