Select Page

en bättre dag

Som jag nämnt tidigare så har Zelda kolik, i fredags var en såååå jobbig dag för henne då hon princip var vaken från 09-21 med endast ett par mininaps i famnen. Lägger vi ner henne så vaknar hon direkt och blir ledsen stackarn…

Igår började vi även med Sempers magdroppar, var ute på stan lite, åkte till Dennis föräldrar och hon sov nästan hela tiden och var ganska nöjd hela tiden jämfört med dagen innan.

Idag har hon en hel del knip med vi får helt enkelt se hur dagen går och hoppas att det lugnar sig för snuttan ❤️

Ni har säkert sett mitt inlägg om detta på Instagram men om inte och ni har grymma tips kommentera gärna här OCH i inlägget för att kanske hjälpa andra i samma sits, älskar när vi delar tips med varandra 😍👌

 

Imorgon kommer äntligen mammas kille hem!!!! SOM JAG LÄNGTAT EFTER HONOM!! ❤️❤️ Hoppas att veckans väder bjuder på lite sol så att han kan få bada lite i poolen, det hade han tyckt varit så himla roligt ❤️❤️❤️

 

58 Kommentarer

 1. Isa

  Hej Julia! Du har säkert redan hört det men om inte vill jag tipsa om det som hjälpte min älskling. Vi fick tipset av bm att jag som ammade skulle sluta äta lök och kål. Det gjorde underverk. Säger sig själv egentligen, vi alla blir ju gasiga av lök och kål så varför skulle det inte påverka de små känsliga magarna. Prova att undvika lök i alla former, även hackad i mat (när man börjar titta finns det lök i allt). Styrkekramar till er!

  Svara
 2. Camilla

  Vi använde bifibaby plus dropparna. Dom enda som funkade och snabb effekt på vår mini. Då rekommenderar jag verkligen 🙂

  Svara
  • Emma

   Vad är det för droppar? 🙂

   Svara
  • Åsa

   Älskade bifibaby!

   Svara
  • Sofie

   Jag med dom är toppen mycket bättre än sempers magdroppar och miniform. Varning dock för att pruttarna luktar pyton

   Svara
 3. Emma

  Åh vår dotter har också kolik, hon är 2 månader… vi kör Sempers magdroppr och minifom,, sen är det ”bara” bära nära för oss, dammsugaren är räddningen, den somnar hon till direkt HEJA ER!!

  Svara
 4. Ida

  Lycka till! Våran Tyra hade oxå kolik. Vi gav mjölkfri ersättning ett tag, var mildare för magen! Sen köpte vi även en elektrisk gunga, 4moms. Det bästa köpet någonsin! Den gungade hennes lilla mage och hon var så nöjd. Även mina armar efter mycket börande och vaggande!

  Svara
 5. Jessica

  Hej! Min dotter föddes med kolik och det som fungerade var akupunktur! Vi trodde inte alls på det, men efter att ha provat ALLT så var vi desperata och hör och häpna, men det fungerade. Det krävdes 5 behandlingar ( tyvärr ganska kostsamt) för att bli av med det.

  Mitt bäst tips. Och kämpa på❤❤❤

  Svara
 6. Malin

  Hej, vi körde på med minifom. Men vi maskerade även magen och böjde benen över magen så luften åkte ut. Det hjälpte en del.

  Svara
 7. Caroline Andresen

  Vi bytte ut d-vitaminerna till Sempers d-vitaminer på vår kille och började med miniform (nu har inte han direkt kolik men han har haft lite jobbigt med magen). Nu är det hur bra som helst (han är 4 månader) sålänge inte jag äter lök eller för kryddig mat!

  Vår dotter däremot (5år) hade jätteproblem med magen. Där var det kolik. Då körde vi faktiskt med 2 tsk kamomillte innan varje måltid! (Kokade upp och lät svalna hade det sedan i en termos) . Det var super. Koliken försvann inte men var mildare iallafall. (Hört många som testat den varianten och som tyckt att det hjälpt). Frågade min dåvarande bvc sköterska angående om man fick ge det till såpass små barn. Fick till svar, att hon inte får rekommendera det, då det inte är medicinskt bevisat. Men att hon hade avrått ifall det var skadligt för barnet (vilket hon sa att det ej är) och att hon vet många som testat kamomillte och tyckt att det funkat!

  Svara
 8. Antonia

  Hej vår dotter är 6mån nu och var exakt som Zelda. Vi prövade allt utan framgång och vid 3mån var det fortfarande inte bättre. Slutade då med mjölkprotein och hon blev en helt ny bebis. Jag hade inte en tanke på att det skulle kunna vara mjölk hon var känlig/allergisk emot. Bara en tanke, hoppas det blir bättre för er

  Svara
 9. Karin

  Så jobbigt för lilltjejen , och er! Mitt hetaste tips är att utesluta alla mjölkprodukter. Jätte jobbigt i början men det gjorde underverk för vår tjej. Hon har aldrig blivit diagnostiserad med någon överkänslighet för mjölk men vi märker stor skillnad när hon får i sig det.

  Svara
 10. Madde

  Hej!
  Åh jag lider med dig och lilla Zelda. Jag har 3 barn och alla 3 har hadt kolik . Vi körde droppar, massage och pysventil hjälpte litegrann. Det var inte förrän med barn nummer 2 vi fick hjälp jag var helt utmattad och grät hos barnmorskan och hon fick se den lilla i sitt värsta tillstånd. DÅ blev jag rekommenderad akupunktur på bebisen. Det finns vissa barnmorskor som har den utbildningen. Det pågår ett förslag att alla barnmorskor ska då den utbildningen. Det sjuka var att ho egentligen inte får prata om det då det inte är medicinskt men det är en barnmorska som utför?? Det var min svägerska i Stockholm som sa till om det först för det gör alla i Sthlm där är det inget tabu. Så det var så vi kom in på det och jag konfrontera min barnmorska.
  Det jag vill säga är att det FUNGERADE efter 3 ggr ca så var det borta JAG hade även mjölkstockning en av gångerna vi var där så gon fråga om hon fick göra på mig och det gick bort

  När barn nummer 3 kom och hon var värst då visste jag direkt att vi måste ha akupunktur men den enda barnmorskan var sjukskriven, fick panik men hittade en privat som utför även på bebisar så skönt det tog oxå 3-4 gånger så var det borta….
  Jag rekommenderar alla att pröva akupunktur!!

  Det sa även min barnmorska sprid till alla så det blir en ändring att alla får utbildning samt att få rekommendera

  Lycka till ❤️❤️

  Svara
 11. Tina

  Min son hade också ont i magen till och från när han var liten. Vi köpte en babysitter som vibrerade (de fanns inte Så mycket gungor för 13 år sen 😉 ) men den var fantastisk. Han kom till ro och somnade.
  Några vänners barn hade kolik också, dom köpte en lolaloo till vagnen, de var kanon för barnet sov bara när vagnen gungade. Har man tassar på sängen så funkar den även där

  Svara
 12. Julia

  Pysventiler räddade oss då vår son hade kolik som bebis! Hoppas det går över snart

  Svara
 13. Angelica

  Akupunktur är många som blir hjälpta av om man har kolik kanske värt hitta någon och testa! Hade jag vetat det för 20 år sedan när min son var nyfödd hade jag testat det!

  Svara
 14. Daniela

  Mina barn har båda haft mjölkproteinallergi vilket har gett koliksymptom, så kan tipsa om att testa att utesluta mjölkprotein och se om det blir något förändring. Minifom har gjort allt värre för mina, men vill som någon annan här ovan tipsa om dropparna bifibaby plus, fantastiska! D-vitamindropparna man får från BVC kan också ställa till det i magen för vissa barn, jag köpte Sempers som både är semperdroppar och d-vitamin i ett samt holistics droppar.

  Hoppas det blir bättre snart!

  Svara
 15. Veronica Axelsson

  Hej Julia!! Min lilla kille hade kolik, vi fick massa olika mediciner, men inget hjälpte. Tills jag sprang på en sjuksköterska på sjukhuset och sa till mig att koka ihop 1 dö vatten och 1 msk strösocker, och det ska kallnar. Använd 1 tesked av denna blandning innan hon ska äta…Med vänlig hälsning, Veronica

  Svara
 16. Birgitta

  Först vill jag säga att du är en så fin mamma o härlig person att följa. Jag är mamma, mormor o farmor. Ett tips är att lägga den lilla i knät på rygg med hennes ben mot dig. Sen massera på magen o liksom trycka benen uppåt mot magen (ser ut som en liten groda). Det gör att luft som kan spöka kommer ut. Annars kan du lägga på skötbordet o göra detta. Ta lite babyolja på händerna när du masserar. Har ett barnbarn som hade kolik, även om inte detta tog bort det helt så gjorde det att den lilla mådde bättre under långa stunder. Önskar dig lycka till med allt!

  Svara
 17. marlene

  Mitt barnbarn hade kolik men fick akupunktur som faktiskt fungerade 🙂

  Svara
 18. Sandifighter.se

  Stackare ❤ vår dotter hade oxå kolik för 11 år sedan nu
  Vi provade med sempers, men de hjälpte dåligt och ändrade till miniform droppar. Tror det beror lite på bebis vilka droppar som hjälper bäst ❤
  Lycka till med skruttan ❤

  Svara
 19. Catharina Kleback

  När mina barn var små hade dom kolik fick då rådet att inte äta lök,vitkål,apelsin,apelsinjuice,bruna bönor.Jag kämpade med dem bägge det försvann när dom blev äldre.

  Svara
 20. Lina

  Kolla upp om det finns någon fysioterapeut/sjukgymnast nära er som ger akupunktur till kolikbarn!

  Svara
 21. Emma

  Hej Julia 🙂
  Vad jobbigt för er lilla tjej med kolik. Vi har haft två flickor med kolik och jag bara önskar att jag visste redan med första tjejen om tipset du får nu, det hade besparat tjejen mycket lidande. Men till andra dottern fick vi tipset om Kumminvatten!! Alltså guds gåva kände jag! och vi fick en väldigt väldigt mycket lindrigare första tid med andra dottern. Hoppas det löser sig för er

  Svara
 22. Amanda

  Hej! Min dotter har också haft kolik! Trösten jag kan ge är att Oftast så släpper det vid 3 månader. Gjorde det iaf på min dotter. Men när man är mitt uppe i det känns det som en evighet därifrån. Vi fick också många tips så som magmassage, miniform, pysventil, gå mycket i bärsele m.m. Men verkligen inget hjälpte. Det enda vi inte hann prova var accupunktur. Många säger att det hjälper direkt. Rådet jag kan ge dig är att ta hjälp och få lite avlastning för det kan ta väldigt mycket psykisk på en att gå hemma med ett skrikandes barn hela dagen. Jag stod knappt ut. Men som sagt släpper oftast vid 3 månader. Vi fick en helt ny bebis då kändes det som 🙂
  Mvh Amanda

  Svara
 23. Camilla

  Hej Julia!
  Först måste jag bara säga att du är en underbar mamma.
  Vår först födde son hade en period som han hade kolik, vi fick ett tips som funkade på vår son.
  *Lägg Zelda tex på skötbordet
  *böj hennes ben imot magen och tryck lite lätt,sen åt sidorna
  (när man gör detta så brukar de släppa en massa luft)
  Sen sträcker du ut hennes ben så hon blir lång och “skakar” benen lite lätt.
  Detta funkade de flesta gångerna på våran son

  Sen ett annat tips är att lägga henne i vagnen och om du har någon tröskel inne så kör över den fram och tillbaka det funkade på vår andra son när han inte kom till ro.
  Jag håller tummarna att det blir bättre snart,man känner sig SÅ maktlös man vill ju bara hjälpa de små liven

  Svara
 24. Linda

  Våran dotter hade kolik, testade allt !! Kollade alla allergier osv. Sista vi prova va akupunktur !! Efter tre gånger va det borta ! Helt magiskt 🙂 rekommenderas verkligen 🙂

  Svara
 25. Anna

  Hej!
  Vi körde med bärsjal. På så sätt var vår dotter hela tiden nära och kunde sitta i en grodposition som gjorde det bekvämare för hennes mage. Bärsjalen var också smidig för det gjorde att jag hade båda händer fria till annat som vår stora pojke som då var två år. Dessutom är den mycket smidig för man kan utan problem sitta ner och ha barnet kvar i sjalen. Detta gjorde att jag enkelt kunde ha dottern i sjal på mitt bröst samtidigt som jag kunde sitta på golvet och bygga med lego med sonen. Älskade bärsjal. Det är det enda jag var ledsen över att jag inte fått veta mer om med barn nr 1!

  Svara
 26. C

  Pysventil!!! Räddade oss

  Svara
 27. Elin

  Hej Julia
  Sempersmahdroppar är mest för att återställa bakteriefloran i magen, det du kan prova om su ammar det är att utesluta all som innehåller komjölk som du äter, det är vanligt att småbarn får ont i magen pga det, sen kan jag
  Rekommendera miniform droppar jag jobbar med nyfödda så skulle rekommendera att uteslut komjölk.
  Lycka till♥️

  Svara
 28. Isabella

  Hejsan! Jag undvek produkter som gav gaser och uteslöt laktos. Det lugna sonens mage. Minifom gjorde även sitt. Heja er!

  Svara
 29. Hej

  Magmassage, pysventil, bilkörning, vagn över tröskel och vibrerande babysitter. Magdropparna gjorde det värre för vår lilla, vibrationer lättade på trycket. Hålla ut, vår hade även fortsatt spädbarnskolik då tarmarna tog lång tid på sig att utvecklas fullt.

  Kan börja testa utesluta i olika perioder ägg, gluten, laktos, lök , frukter med syra då det överförs via amning, kan vara känslighet mot nån mat.

  Svara
 30. Linda Vesterlund

  Hej, vår lilla tjej var så dom 7 första veckorna. Vaken mycket, bara mininaps i famnen, så fort man la ifrån sig henne så vaknade och skrek hon. Kvällarna var hemska med oavbrutet skrik i 3 timmar. Vi förstod ju att det var ont i magen hon hade.

  Med många tips och råd av BVC; massage, minifom, Sempers maggropar, jag skulle inte äta kål, lök och diverse saker som kunde göra att hon fick gaser. (Jag ammade) Inget hjälpte. Till slut provade jag att utesluta mjölkprotein helt och hållet ur min kost. Ca 5 dagar senare hade vi en helt annan dotter som inte hade ont i magen längre och var så mycket mer nöjd. ❤️ Var en mycket jobbig tid men så skönt när vi äntligen kom underfund med att det var mjölkprotein genom min bröstmjölk som hon fick ont i magen av.

  Efter att hon fyllt 1 år började vi kunna ge henne mat med mjölkprotein i utan att hon fick ont i magen.

  Hoppad det löser sig för er lilla tjej.

  Svara
 31. TherEse

  Vi fick oxå höra att vår Tuva antagligen hade kolik men jag tyckte inte det stämde riktigt.. vi fick kontakt via vår BVC med en manuell terapeut. Eftersom jag födde henne i säte & dom använde tång för att få ut hennes huvud så misstänkte han att hon helt enkelt hade ont.. det som hjälpte lite var att vi bar henne fel, (som väldigt många andra.. ) när man lägger dom i famnen ska dom ju hellre krökas ihop som dom låg i magen å absolut inte låta huvudet bara hänga lite bakåt över armen som faktiskt dom flesta jag sett med en baby göra. Vi märkte oxå att hon hade en favoritsida att ligga på.. efter 2 behandlingar hos honom & övningar hemma + att bära riktigt försvann detta väldigt fort. Han vi var hos trodde egentligen inte att det finns ”kolik” utan att det är en traumatisk smärta barnet har från födseln. Alla ska å får ju tro å pröva vad dom vill men helt klart värt att pröva, man har ju inget att förlora ❤️

  Svara
 32. Sara

  Hej Julia! Smörjde du in magen med någon kräm eller liknande under graviditeten? Är själv gravid nu och funderar på vad man ska smörja med, kram!

  Svara
 33. Kattis

  Hej!!
  Min son har kanske inte kolik men väldigt mycket magknip och skriker efter de flesta amningarna.
  Vi ger minifom och Sempers magdroppar.
  Jag har även börjat amma honom när han sitter upp i knäet, sk sadelamma. Det upplever jag ha hjälp mycket då han inte sväljer lika mycket luft.
  Men ska även fråga om tungbandet när vi träffar läkaren på Bvc. När jag läste om det så ser jag likheter med honom.
  Lycka till och hoppas det går över snart!
  Kram

  Svara
 34. Jennie

  Prova att dricka kamomillte, alltså att du dricker det.. det lindrade vår sons magknip.

  Svara
 35. Maria Tholén

  Förstår att ni har det jobbigt❤️
  I bröstmjölk finns smärtlindrande ämnen så om du orkar ha henne vid bröstet på kvällen då det ofta är som värst så är det jättebra! Om DU orkar?!
  Magmassage i förebyggande syfte under dagen Annars samlas gaserna på under dagen och blir jobbigt på em/kväll! Mjölkprotein har du säkert provat att utesluta? Ägg har många ämnen som vi kan vara allergiska mot…
  stor kram & lycka till!
  mindful milk Maria
  Amningsrådgivare & mindfulnessinstruktör i Malmö

  Svara
 36. Elin

  Undvik all mat som du själv blir gasig i magen av.
  Ge Sempers magdroppar (det tar minst en veckan innan de ger effekt), magmassage morgon och kväll,
  Bär i sele eller sjal. Använd pysventil för att hjälpa till att få ut gaserna, i början är det svår för dom att få ut dom själv. Har själv hållt på med detta i två månader nu och det börjar äntligen bli bättre. White noise spellista har varit vår räddning när han har blivit övertrött. Håll ut det blir bättre!

  Svara
 37. JaMie

  Hej fina Julia! Min son på 7 månader idag hade samma problem i den åldern fram till ca 3 mån, vi misstänkte spädbarnskolik men fick det aldrig ”konstaterat”. Vi bytte till Sempers droppar och sen fick jag verkligen tänka på vad jag åt. Vi märkte att choklad gick ABSOLUT inte i någon form, BVC sa att det inte var choklad utan att det var mjölken men jag hade mjölk i kaffet och smör och ost på mackan utan problem så vi drog vår egen slutsats. Väldigt typiskt då jag inte hade en ända ”craving” under graviditeten men efter förlossningen kunde jag döda för marabou Sen som andra skrivit så fick jag undvika lök och kål och STARK mat Jag gjorde jättemycket massage på honom, masserade medsols med knuten näve och sen nästan vek honom dubbel så han fick sina knän i pannan(inte riktigt men nästan). Det gjorde iallafall SUSEN! Det brakade loss som tusan och kom massa pruttar och han blev så lugn och harmonisk efteråt.. gjorde så med jämna mellanrum så han inte hann få så ont.. Hoppas det är till någon hjälp, önskar att man var mer förberedd på sånt här, jag trodde knappt att kolik fanns innan och absolut inte att det var så vanligt. Upplevde också att BVC ”förminskades våran oro så man nästan kände sig löjlig vilket såklart är helt fel! Kram på er och lycka till ❤️ Tycker ni verkar vara såå härliga

  Svara
 38. Zandra

  Vi bytte ut de oljebaserade D-vitaminerna mot en vattenbaserad. Köpte hem halva apoteket: Kombinerade magdroppar med Miniform och Bifibaby. Cyklade en hel dem med hennes ben och masserade magen. Cyklingen är verkligen kanon för att få ut gaser.

  Ammar du så undvik koffein, lök och kål (sådant som ger oss gaser).

  Hoppas det blir bättre snart för er

  Svara
 39. KaroliNa

  Hej! Vår son hade problem. Först fick han inte tillräckligt med mat så han var missnöjd pga. Det men också för att oberoende av vad jag åt så fick han magknip och skrek med magkramper. Vi testade alla sorters ersättning och droppar vilket inte hjälpte. Han visa inga hud reaktioner, vilket är vanligt vid komjölksallergi men eftersom amningen inte funkande och den ersättningen som finns på ”affären” inte hjälpte, fick vi ersättning pepticate på recept för ”misstänkt” komölksallergi. Vilket hjälpe!!! Slapp pysventiler, magknip och hårdmage. Grattis till lillen ❤️ Och lycka till

  Svara
 40. Evelina

  Detta har säkert någon Anna tipsat om redan men om inte så vill jag varmt rekommendera bärsjal.
  Särskilt den som heter EasyHug som är en bärsjal som man inte behöver knyta utan består av två tuber som träs över bröstet.
  https://www.babyland.se/easyhug-barsjal-orginal-svart?gclid=EAIaIQobChMI4t2G85qs4gIVktCyCh133wU6EAQYASABEgKqYfD_BwE

  Har även haft den man knyter men ryker att denna tub-variant är så mycket smidigare. Går mycket snabbare att få på sig, tar mindre plats i väskan och båda mina barn har tyckt så bra om att ligga i den.

  Svara
 41. Jenny

  Hej! En kompis till mig fick barn som de trodde hade kolik. Efter ett par veckor fick de tipset att prova att ge d-vitamindroppar som var vattenbaserade istället för oljebaserade. Och bebis mådde bättre direkt. Kanske är värt att testa? Lycka till!

  Svara
 42. Jessica

  Hej Julia,
  Vi har precis gått igenom samma tid som er och det ända som fungerat för vår del ( efter att ha testat minifom, magmassage, Semper magdroppar, mjölkfritt osv) var AKUPUNKTUR! Efter de försvann hans kvällsskrik!

  Svara
 43. Issa

  Jag har inte provat själv, men min släkting drack fänkålste för att lindra sin sons magont. Och det funkade. Det smakar tydligen vidrigt men hon tyckte det var värt det när man såg att han mådde bättre ☺️

  Svara
 44. EmeLie

  Min dotter var också sådär från nyfödd fram till typ 4 veckor. Sen vände det. Trodde också kolik men de var inte det upptäckte vi sen. Hon skrek och skrek och skrek. Kunde inte trösta, vägrade ligga själv, startade alltid samma tid och slutade alltid samma tid.

  Svara
 45. Matilda

  Hej juli! Vår dotter är snart 3 månader och lider också av kolik (tror vi). Som alla skriver så är pysventiler, Semper magdroppar och minifom det vi har använt av oss. Vi gjorde även magmassage så mycket vi kunde. När hon skrek som värst doppade vi nappen i lite kallt vatten, klädde av henne enbart blöja och körde henne över tröskeln i vagnen. Det är sååå jobbigt att se sin lilla ha så ont, men håll ut! Det blir bättre 🙂 vår dotter har fortfarande skrikperiod på kvällarna men inte alls i samma utsträckning!

  Svara
 46. Sandra

  Hej!
  Vår son hade kolik, han är idag 2,5 år.
  Vi slutade helt med d-vitaminerna och gav inte det alls förens han blev större. Men mitt absolut största genombrott var när jag slutade fara omkring på olika aktiviteter. Var fruktansvärt rastlös och ville att livet skulle vara som vanligt, hade inte en tanke på att det var därför han skrek.. Pratade med en läkare som menar att kolik inte endast är magproblem. Utan det finns olika former. Och stresskolik var det vanligaste sa hon. Hon menade att alla intryck ska bearbetas på kvällen, allt från ljud och synintryck. Därav skrikandet oftast börjar på eftermiddag/kväll.
  Jag testade att hålla mig hem och dag två var han som förbytt. Inte ett skrik och han var så glad.
  Så det är mitt största tips! Även om det är tråkigt och man bara vill iväg och framförallt visa upp sin bebis (haha), så bli hemma, tills de klarar av det.
  Nu med vår dotter som är 2 månader har jag hållt mig hemma och ger mig bara iväg när jag måste. Hon är helt annorlunda, inget skrik och inte ens en antydan till kolik.

  Svara
 47. S

  Testa minifom droppar innan varje mål mat och sen vattenbaserade D-droppar

  Svara
 48. Linda

  Pröva ta bort laktos från kost så länge du ammar. Bebisars magar är inte gjorda för ko mjölk i sån liten ålder. Hoppas hon blir bättre snart

  Svara
 49. Martina

  Hej. Vet att barn kan få väldigt ont i magen av d dropparna dom vanliga med vit/gul etikett. Vi burade ut mot dom som ska stå i kylen med blå/vit etikett, fråga din bm efter dom istället kan vara värt ett försök Det hjälpte oss

  Svara
 50. Hanna

  Lilla gumman.. Det är inte roligt att ha ont i magen. Stackarn.

  Mina två är också fd kolikbarn.
  Som många andra skriver gör det susen att utesluta mjölkprodukter, även från mediciner. Iaf på min minsta. Han klarade inte av en droppe mjölk innan tre.

  Den äldre krävde väldigt snäll mat, ingen mjölk, stekt, inlagt, lök osv. Men senare visade det sig att hon hade celiaki. Och jag tror att det hade fungerat om jag hade uteslutit all gluten och havre från hennes och min kost pga delvis amning. Hon hade långsam mage.

  Ett annat tips är att fylla på magen med skonsam ersättning ifall barnet är hungrig och mjölken inte riktigt räcker till.

  Svara
 51. Sophie

  Bifibaby och vattenbaserade d droppar var det som funka för oss

  Svara
 52. Linda

  De är verkligen fina tillsammans!
  Hoppas att det går över så ni får sova lite bättre.

  Svara
 53. Sanna

  Min dotter hade kolik och blev hjälpt av akupunktur. Vi märkte stor skillnad så det är mitt bästa råd. Hoppas det går över snart! ❤️❤️❤️

  Svara
 54. LOTTA

  Hej! Vi fick en gosedjur som fungerade som en vetekudde, det var lavendel i också som sägs vara lugnande. Vi värmde den något och så fick vår tjej ha den på magen. Blev lugn direkt.

  Svara
 55. Ullie

  men ja man ser hur han vuxit o särskilt vvid stora syster
  åh så fina

  har ni testan mini droppar ? mini ferm tror ja de heter finns på apotek hjälpte vår son

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.