Select Page

Vår nya vagn

(Samarbete med  https://m.babyworld.se  )

Godmorgon ni fina!! 💕💕

Många har frågat om vår nya vagn, Bugaboo Donkey 2.. Alltså den är BÄST!

Flera av er blev förvånade då de sett i ett avsnitt i gravid vecka för vecka där jag berättar att vi först av allt skulle prova Milans gamla vagn (Emmaljungan) som hängt med i 5(!!!!) år och Milan skulle få prova ståbräda. Jag kände en otrolig stress över detta och kände att jag verkligen behövde en sittplats för Milan i NÖDFALL ifall han skulle bli extra trött osv.

Så jag bestämde mig för att även köra på en Donkey och JISSES vad glad jag är över det. Den har faktiskt räddat oss och jag är så nöjd med den. Tänkte lista fördelarna med just den vagnen för vår familj här nedan och även bomba med bilder så att ni får se hur det funkar.

 

 • eftersom vi har ett varannan vecka liv så är det perfekt för oss att vi kan ändra från singel till dubbel med ett enkelt klick när vi vill. Vill säga att den veckan vi har Milan så kan vi dra ut den till dubbel och när han är hos sin pappa så kan vi dra in den igen utan att ens behöva ta bort fästet till ståbrädan.

 

 • Stå/sittbrädan är GRYM och så enkel (även där med ett klick) ta bort och sätta tillbaka när man packar in och ut vagnen från bilen.

 

 • Sidokorgen älskar jag, nästan ett måste för oss som alltid har med en massa grejer haha.

 

 • Den är ju inte bara praktisk utan väldigt snygg också!!! och så himla kul att man enkelt kan byta sufflett och att det nästan då ser ut som en annan vagn.

 

 • Den är super att köra med och den är enkel att packa in och ut från bilen.

 

Bara några av de fördelar me denna vagnen. Som sagt är jag så glad över att vi bestämde oss för att använda donkeyn 😍😍😍

 

länk till vagn: https://m.babyworld.se/sv/articles/2.325.13606/bugaboo-bugaboo-donkey-duosyskonvagn?fbclid=IwAR3tc-lwvgtSPwTo9ZbMnn0gn-T3hYlaRS9SO6K4qH70bVSUW9gZts1UJPI

 

Här ser ni vagnen i mono, vill säga med endast en plats samt en varukorg. Milan sitter SUPERBRA på brädan

 

Han får dessutom superbra översikt av lillasyster <3

 

Här finns 3 stycken “knäppen” som man lossar när man vill göra den till en duo

 

och efter man lossat på dem så trycker man in knappen här och drar ut

 

Lätt som en plätt så förvandlas vagnen till en duo vagn där båda barnen får plats. Milan är som sagt lite stor för vagnen men funkar bra om han behöver sova eller vila sina små ben ❤️

 

❤️❤️❤️

 

8 Kommentarer

 1. Caroline

  Vart är byxorna från?

  Svara
 2. Andréa

  Vilken fin och smart vagn! Haha, jag har ju inga barn själv, men gillar att titta på alla fiffiga lösningar som finns nu för tiden för att små och stora barn ska ha det så bra som möjligt.

  Och Milan är så fin, börjar bli riktigt stor nu. Härligt att se. Din positivitet och din förmåga att se möjligheter gör mig som alltid lika glad, Julia!

  Svara
 3. Yilaini

  Vi har en med vinröd sufflett, och jag älskar den! Så mycket så jag kommer aldrig aldrig kunna bli av med den vagnen . Bra att du tipsar om sittbräda för det är nåt jag har funderat på nu när ”stora” blir 2 år.

  Svara
 4. Hanna

  Vart är byxorna ifrån?

  Svara
 5. eva

  så fin och bra vangn

  Svara
 6. Linnea

  Himla snygg topp! Vart är den ifrån?

  Svara
 7. Anna

  Vill bara skriva att du verkar vara en så fantastisk förälder. Det är så rörande att se hur fin kontakt du har med din son. Om någon har sagt något negativt om barn med handikapp (vilket du givit exempel på vid tillfälle) tänk att vi är tusen och åter tusen som håller på er och tycker ni är härliga!

  Svara
 8. Jennie

  Finaste goaste mamman, man bara ser din lYCKA nu

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.