Select Page

stora hjärtat

Idag har jag saknat min stora kille extra mycket eftersom han är hos sin pappa och har varit det sen i fredags. På torsdag så åker vi och hämtar hem honom samt byter hans gips.. just det… det var ju gipsen. Tänkte skriva ett lite längre inlägg samt en film där vi berättar mer om varför han har gipsade ben just nu och hur det ska hjälpa honom.

Det ska bli skönt att få hem honom och helgen kommer bestå av mycket bus, lek och även någon sväng till Båstad för att titta på padel. Det är verkligen supermycket folk i Båstad nu och kan tänka mig att det kommer ännu mer inför tennisveckan.. är det någon av er som varit där?

Tänkte börja sätta alarm på kvällen och under dagen för att påminna mig själv om att ta fram datorn och blogga för jag har verkligen varit så dålig på det eftersom jag nästan bara använder min telefon till allting och tyvärr så fungerar det inte att blogga från den.

Nu r klockan 21:30 och jag är SÅÅÅÅ trött. Dennis försöker lägga Zelda och jag ska krypa ner i sängen och försöka sova. Älskar tidiga kvällar och tidiga morgnar 😂😍👌

 

4 Kommentarer

 1. Lena Sundström

  Så himla fina ❤️❤️

  Svara
 2. Ia

  Zelda…så lik sin pappa

  Svara
 3. Ullie

  Såg er först i unga mammor
  gillar verkligen milan han är så söt
  du kan skatta dej lycklig med två så fina skatter
  kram o fin fortsatt helg kram ullie

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.