Select Page

Mitt hjärta värms så ❤️

Hej Vänner!

 

Det var längesen jag uppdaterade här och det är så himla synd, vill verkligen ha så mycket mer tid att skriva och uppdatera er om mina känslor här på bloggen.

Hoppas att ni alla mår bra iallafall.

 

Idag hände något.. något som fick mitt hjärta att bli så himla himla varmt. Vi var i Ängelholms Hembygdspark som för övrigt är så himla himla fin med stor lekplats, “pytteskog” med en massa påhittigheter, massa djur (grisar, kaniner, fåglar, getter osv) längs gångstigen i hela parken, så mysigt!! ❤️

Men iallafall.. vi var på lekplatsen och lekte affär i den ena “kojan” som är där. Jag handlade glass av Milan och det kostade 50kr. 😂 Så kom det en pojke som började klättra på taket och Milan säger “Neeeeeej, rädd för pojke” som han brukar säga till andra barn. Jag tror att han säger så för att han är rädd att det går alldeles för fort osv för hans tempo att han hamnar liksom lite utanför för att han tar längre tid på sig att utföra saker. Eller att han ska bli avvisad liksom.

Efter ett tag så märker jag att pojken står och väntar lite och intresserar sig för “affären”. Jag säger till Milan att pojken kanske vill handla och att han får fråga vad han vill köpa. Jag ser hur Milan tar mod till sig och säger till sist “Hej pojken, vill du handla av mig?” Pojken svarar direkt “Ja tack, jag skulle vilja ha godis och cola” och blicken jag får här av Milan… Med ren och skär lycka utbrister han “Mamma, han ville handla av mig!!!” Mitt hjärta blev fyllt av tacksamhet och kärlek och bara jag tänker på det nu blir jag väldigt rörd!!!

Efter den här scenen lekte de ett tag och klättrade även tillsammans på en här “affären”. Fina lilla pojke, om han bara visste hur mycket han gjorde för vår familj när han svarade Ja! ❤️❤️❤️❤️

 

13 Kommentarer

 1. Ann

  Förstår att det känns i mamma-hjärat. Den andra pojken kanske också undrade hur han skulle kunna få vara med och leka. När jag arbetade som personlig assistent till en pojke med DS som inte kunde prata utan använde tecken, så var det en pojke som var lite rädd för det “annorlunda” men helt plötsligt så ville han leka med den andra pojken för nu hade han lärt sig ett tecken och det var tecknet för bajskorv. Det bröt isen mellan dom två.

  Svara
 2. Marie

  Jag är själv uppväxt med en kusin dom hade en utvecklingsstörning.. I mina ögon som barn kunde hon inte gå så bra och hon kunde inte prata mer än enstaka ord. Men hon fick flänga med mej runt i byn vi bodde. Jag lekte väl som vanligt och hjälpte henne så gott jag kunde.
  Jag hade inga värderingar i att hon var annorlunda. Det tror jag de vuxna ger barn med att att ge dom värderingar i att be dom vara försiktiga i lek osv. Att vara med min kusin som barn har gjort min syn på funktionshindrade ,att det inte är så märkvärdigt.
  Kör på Julia och Milan. Ni är unika båda två.❤

  Svara
 3. Isabella

  Men så kärt! Även mitt hjärta brister av extra mycket kärlek.

  Svara
 4. Ingmarie

  ❤❤❤ åh vad underbart !

  Svara
 5. Camilla

  Så härligt!!!

  Svara
 6. Alexandra nIlsson

  Underbart. O min sambo kom hem igår o sa du jag såg henne med den lilla pojken Milan som du brukar se på tv han var på lindab när ni var där. Jag o min lilla dotter ellen som är hjärtsjuk kollar alla klipp som du lägger ut på Milan o både hon o jag smälter han är så jävla söt. vi fullkomligt smälter

  Svara
 7. Annette

  Åhhh, blir rörd jag med❤

  Svara
  • Aysun

   Gud va gulligt, barn är så oskyldiga. Vi människor gör det till det sämre och önskar bara att vi kunde tänka som dem ibland. ❤️

   Svara
 8. Malin

  Finaste lilla Milan ❤️ Leker han inte på fritiden så mycket med jämnåriga barn ? Dra ihop ett gäng så kommer han ha vänner för alltid ❤️

  Svara
 9. Sarah

  Hej Julia!
  Så roligt att du skrev detta inlägget, jag som funderat på om jag skulle skriva till dig hela dagen eller inte!

  Min dotter är 2,5 år och fick syn på Milan i hembygdsparken.. då sa hon direkt till mig ”han där är min kompis”.. hon kan omöjligt ha träffat Milan förr men direkt när hon såg honom så ville hon berätta för
  Mig att det var hennes kompis! Jag tycker också att han utstrålar ”kompisvibbar” och han ser så ut att vara så snäll och glad!!

  Jag och Lova (min dotter) har tittat på lite av dina klipp nu ikväll och hon tycker att han är sååååå tokig!

  Ha en fin kväll!

  Svara
 10. Elisabeth

  Hej!
  Läste ditt inlägg om pojken på taket i Ängelholms Hembygdspark, det var min son. Så fint skrivet ❤
  Han är väldigt försynt och vill säkert leka fler gånger.

  Mvh William 5år, Elisabeth & Christian

  Svara
 11. Tess

  Hej Julia, vad heter Zelda och Milan i andranamn? Mvh Tess

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.